0
Ostali sportovi

SKVOŠ: Održano prvenstvo Beograda

Objavljeno: 05.02.17 u 14:58

Danas je odigrano Gradsko prvenstvo Beograda u skvošu u Skvošlendu. Takmičenje su propustili reketi broj jedan Srbije Jelena Dutina i Marko Matanović koji ovog vikenda igraju profesionalni turnir u Minsku u Belorusiji. Ovakvu priliku za dokazivanje iskoristile su mlade snage beogradskog skvoša.

U finalnom meču u ženskoj kategoriji, Lana Prokić pobedila je posle odlične borbe naročito u drugom i trećem setu Nataliju Vitorović, juniorsku nadu srpskog skvoša rezultatom 3 : 0, treće mesto osvojila je još jedna juniorska reprezentativka, Jovana Krstonošić čije se ime sve češće čuje i na seniorskim turnirima u Srbiji.
U muškoj konkurenciji furiozno i bez izgubljenog seta turnir je osvojio povratnik u srpski skvoš i nadamo se buduća perjanica nacionalnog tima Aleksandar Šofranac, on je u finalnom meču pobedio danas indisponiranog i nedovoljno motivisanog Dušana Šikmana rezultatom 3 : 0. U meču za treće mesto, još jedan junior, Vukašin Vitorović pobedio je u teškom meču Dejana Miloševića, igrača za koga nijedan poen unapred nije izgubljen.

Branislav Krstonošić, generalni sekretar Beogradske skvoš asocijacije dodelio je trofeje i medalje osvajačima i tom prilikom rekao:

– Izuzetno mi je drago što su turnir osvojile mlade lavice i lavovi beogradskog skvoša, iskreno se nadam da će ovo za njih biti dodatna motivacija da nastave sa treninzima i u budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter