0
Američki fudbal

NFL: Met Rajan MVP, Dak Preskot ruki sezone (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.17 u 15:49

NFL liga izabrala je danas najbolje igrače protekle sezone. Nagradu za najkorisnijeg igrača poneo je Met Rajan, kvoterbek Atlanta Falkonsa.

Rajan je do laskave titule stigao dobivši 25 od mogućih 50 glasova, čak 15 više od Toma Brejdija, dvostrukog osvajača ove nagrade, koji je odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri.

Rajan je predvodio napad Falkonsa bacivši čak 4,944 jarde, od čega je 38 bilo za tačdaun, dok je samo sedam puta njegov pas završio u rukama protvnika. 

Brejdi je, sa druge strane, za četiri meča manje (bio je suspendovan na početku sezone zbog čuvene afere „Deflategate“) prebacio 3,554 jarde, imao 28 pasova za tačdaun i samo dve presečene lopte. 

Najbolji igrač odbrane je Kalil Mek, defanzivni end Ouklend Reidersa, dok je Dak Preskot, mladi kvoterbek Dalasa, proglašen za rukija godine sa 28 glasova, sedam više od klupskog kolege Ezekela Eliota.

Takođe, trener Dalas Kaubojsa Džejson Geret proglašen je za trenera godine, pa se može reći da

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter