9
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Duško Vujošević o rezultatima Crvene zvezde

Objavljeno: 04.02.17 u 08:30

Moram da kažem da Crvena zvezda igra stvarno dobro. To nije nešto što me raduje, ali to je činjenica. Čak i to što oni sad igraju tako dobro ne opravdava način na koji je ona uspostavljenja.

0
0

9 Komentara

  1. Meni ovo nije jasno, covek umire lagano, otkazuju mu oorgani,a njemu je i dalje do nekog baljezganja. Zloba stvara bolest unutar organizma, ne trba ovo raditi….ne treba…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Doktor kosarke koji kod sebe i dalje ima licnu kartu. 13 god dominacije, na kraju su morali da ga oteraju iz Srbije i da narave laznu zvezdu,obrisu dugove,vec godinama vode KSS i sudijsku organizaciju.Kapicic,Djilas( Covic) su 10 god bili na celu KSS a Partizan dominirao. Igralo se dok su se drmali kosevi,krali pehari,polivali trenera Partizana mokracom,ubacivali PP apartatei,prvi put je finale igrano dva dana kako bi se spasila lazna Zvezda ili 3 na 5 sve u kortis propalih limenki. SVE VAS JE POBEDIO I DALJE JE NA VRH JER JAM JE NABIO KOMPLEKSE I JOS STO STA. Ugasio vam je klub i naterao da navijate za Covica.Zahvalite se glupim Pekovicu,Todoricu,Silobadu….sto ste trenutno u prednosti. Dok Prkovic rusi autobuske stanice da bi zidao hotele na Zlatiboru,Partizan svesno propada jer je to deo dogovora. JEDNOM CE SE I OVO LANE ZVATI.SRAMOTA JE VECITA.

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!.
    Dule, da si gledao sinocnu tekmu izmedju turaka, drugacije bi pricao o ‘rezultatima’ crvenog turkis-gey-kk mutanta, trenutno stacioniranog u predgradju s’osnivacem kleptomanom i smutljivcem, da ne kazem ‘naruciocem’ …. .!. XXAAXXAA .!.
    …………………………………………………………………….,,,,,,,,,,,,,,,………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter