0
Ostali sportovi

VERUJE U MLADE SNAGE: Dejan Savić objavio spisak za meč sa Rumunijom

Objavljeno: 30.01.17 u 14:51

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je spisak igrača za duel u Bukureštu u okviru 4. kola Svetske lige.

Na spisku putnika u Rumuniju su: G.Pijetlović, Dobožanov, Ubović, Toholj, V.Rašović, Radojević, Lukić, Subotić, Ćuk, Stojanović, Randjelović, Jakšić i Drašović. Debitant je Nikola Lukić iz Partizana.

– To je reprezentacija malo podmladjena ali želimo da proširimo konkurenciju za nacionalni tim. Oklupićemo se 12.februara uveče mada će članovi inostranih klubova doći u Bukurešt. Ovo je još jedna utakmica u nizu na kojoj proveravamo igrače i tako ćemo nastaviti u narednom periodu. Ove godine je najvažnija stanica Svetsko prvenstvo u Budimpešti. Pratimo šta se dogadja u drugim timovima, biće novih igrača u sastavima – rekao je Savić.

Reprezentacija Srbije uoči ovog meča, koji je na programu 14. februafa, zauzima prvo mesto na tabeli sa 8 osvojenih bodova iz tri utakmice, dok Rumunija sa Slovacima deli drugo mesto sa četiri boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter