0
Ostali sportovi

JUBILEJ VELIKOG TURNIRA: 25. Zimski fudbalski turnir “Čukarica 2017.”

Objavljeno: 25.01.17 u 18:50

Povodom početka 25. Zimskog fudbalskog turnira “Čukarica 2017. u sali Gradske opštine Čukarica održana je konferencija za novinare.

Jubilarni Zimski turnir biće održan od 4. februara do 5. marta na terenima Fudbalskog saveza Beograda, na Adi Ciganliji, u organizaciji Gradske opštine Čukarica i uz podršku FSB-a.

Pre početka konferencije prisutni su minutom ćutanja odali počast legendarnom fudbaleru, treneru i selektoru reprezentacije i prošlogodišnjem promoteru turnira Slobodanu Santraču kao i svim sportskim radnicima koji su preminuli, a učestvovali su u organizaciji turnira.

Na konferenciji su učestvovali predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, promoter turnira Stanislav Karasi, direktor turnira Predrag Jeremić, Srđan Milosavljević iz Fudbalskog saveza Beograda, a prisustvovali su i član Veća Zoran Adamović, pomoćnik predsednika Petar Mandić, Nebojša Tasić iz sudijske organizacije.

IMG_0663

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić istakao je da je turnir nastao sa idejom da promoviše amaterski sport i fudbal ne samo na Čukarici nego i u Beogradu.

– Tradicija amaterskog fudbala na Čukarici neguje se i čuva, a tome je turnir tokom ovih 25 godina veoma doprineo “, rekao je predsednik i istakao da je turnir nastao sa idejom da se ovaj zimski period iskoristi kao pripremni za ekipe sa teritorije Beograda, i prilika da se susretnu i odmere snage pred prolećno prvenstvo. Predsednik opštine se ovom prilikom zahvalio svim učesnicima turnirima, Fudbalskom savezu Beograda, sudijskoj organizaciji i novinarima koji već dugo godina prate turnir.

IMG_0671

Promoter ovogodišnjeg turnira legendarni fudbaler Stanislav Karasi istakao je značaj turnira , podsetio na sve koji su učestvovali u njegovoj dosadašnjoj pripremi i zahvalio se opštini na podršci i organizaciji.

Direktor Zimskog fudbalskog turnira Predrag Jeremić rekao je da se na turniru insistira na fer igri i regularnosti takmičenja i da će se na terenima na Adi Ciganliji u narednih mesec dana odigrati 42 utakmice.

Nakon obraćanja pristupilo se izvlačenju parova koji će se susresti tokom takmičenja.
Na turniru učestvuje 16 ekipa, dok će se od četvrtfinala takmičenju pridružiti dva srpskoligaša i dva pobednika baraž susreta. Prošlogodišnji pobednik turnira je ekipa Lokomotive iz Železnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter