0
Vremeplov

VREMEPLOV: Utakmica za pamćenje i tuča koja je pisala istoriju engleskog fudbala (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.17 u 00:10

U okviru 30. kola engleskog Čempionšipa, Česterfild je dočekao ekipu Plimut Argajla 22. februara 1997. godine. Iako su sredine prvog poluvremena igrali bez Ronija Moga zbog divljačkog starta nad Krisom Bimutom, Plimut je došao do prednosti od 2:0, a do kraja meča domaći tim je uspeo da smanji na 2:1.

Želeli su fudbaleri Česterfilda po svaku cenu bar bod, kako bi ostali u trci za plasman u Čempionšip, a u jeku napada izborili su korner dva minuta pre kraja.

Usledio je centaršut, a onda je nastao haos.

„Šestica“ Česterfilda Daren Kar udario je laktom golmana Brusa Brobelara, što je izazvalo opštu ludnicu i pravi bokserski okršaj, u kom su isključenja zbog pravih bokserskih okršaja zaradili Kar i Kevin Dejvis iz Česterfilda, kao i Toni Džejms i Ričard Logan iz Plimuta.

Interesantno je da su isključeni igrači nosili iste brojeve – Kar i Džejms su „bokserskim obračunom“ odbranili čast broja „šest“, dok su „osmice“ na leđima nosili Dejvis i Logan, isključeni takođe zbog – međusobnog okršaja!

Kada se situacija smirila, postalo je jasno da će ovo postati prvi meč u istoriji sa čak pet isključenih fudbalera.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Youtube/Sky is Blue- Chesterfield FC history)

VREMEPLOV: Kako mladi Toti nije mogao da odoli seksi konobarici, posle mu se smejala cela Italija (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter