0
Američki fudbal

(FOTO: Starstribune)

‘KRALJ’ NAPIŠTA MINESOTU: Šta sledeće čeka Adrijana Pitersona? (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.17 u 17:15

Adrijan Piterson je pred početak sezone doživeo povredu kolena koja ga je odvojila od terena, pa je ekipa Minesota Vajkingsa od druge utakmice u sezoni i pobede nad Grin Bej Pekersima igrala bez jednog od najboljih igrača u istoriji kluba.

Vikinzi su ostali bez plej ofa, uprkos sjajnom početku i pet vezanih pobeda, i sledi reorganizacija kluba, sa ciljem da od naredne godine ponovo budu kandidati za plasman u postsezonu.

Ipak, čini se da će u nju ući bez legendarnog raning beka. Naime, Piterson ima 30 godina, a od poslednje tri sezone propustio je praktično dve cele, jer je 2014. bio suspendovan zbog nasilja u porodici nakon prve utakmice, dok je ove sezone odigrao tri meča, ako računamo i onaj na kom je zaradio povredu. Kako Vikinzi imaju mogućnost da se oslobode Pitersonovog ogromnog ugovora (ove sezone bi trebalo da primi čak 18 miliona dolara), a teško je poverovati da može da odigra na nivou koji ga je učinio jednim od najboljih raning bekova u istoriji lige, teško je poverovati da će prvi meč 2017. godine dočekati u ljubičastom dresu.

No, nema sumnje da će se za njega naći mesta. On je kao potencijalne mete izrazio Njujork Džajantse, Tampa Bej Bakanirse i Hjuston Teksanse. Ostaje nam da sačekamo definitivan razvoj situacije, a do tad se možete podsetiti zašto mnogi Pitersona smatraju „kraljem“:

(Youtube/SHProductions)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter