0
Ostali sportovi

SP U RUKOMETU: Lud meč Makedonije i Islanda, Španci razbili Slovence a Francuska poslala kući Poljke

Objavljeno: 19.01.17 u 23:55

Pobede u današnjim mečevima zabeležili su još i Rusija, Tunis i Norveška.

Svakako najzanimljivij meč dana bio je susteret između Makedonije i Islanda, koji je završen nerešenim ishodom, rezultatom 27:27.

Ovaj meč imao je veoma zanimljiv tok. Nakon što su Makedonci na startu meča poveli sa 4:0, Island je u potpunosti preuzeo kontrolu nad utakmicuom, vrlo brzo preokrenuo i na odmor poneo prednost od 15:13.

Imali su na 15. minuta pre kraja Islanđani i prednost od 24:19, ali tada su se Kire Lazarov i drugovi probudili i finišu preokrenuli rezultat, ali su na kraju morali da se zadovolje bodom, koji je za Island značio prolaz u narednu fazu.

Zanimljiv meč odgrali su i Francuska i Poljska u kome su trikolori Poljacima naneli i četvrti poraz u grupi, rezultatom 26:25 i poslali ih kući, dok je Španije pobedom nad Slovenijom (36:26) obezbedila prvo mesto u grupi B.

Tako će u četvrtfinalu Makedonija, koja je zauzela treću poziciju u svojoj grupi, u osmini finala ići na Norvešku, dok će Island kao četvrti ići na Francuze.

Evo i svih rezultata današnjih utakmica

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Grupa A

Rusija-Brazil 28:24

Francuska-Poljska 26:25

Japan-Norveška 23:38

Grupa B

Tunis-Angola 43:34

Makedonije-Island 27:27

Španija-Slovenija 36:26

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter