2
The Best Of

SPORT FUDBAL CRVENA ZVEZDA ROMA UEFA CUP Nikola Zigic 1.12.2005. foto: Pedja Milosavljevic

VREMEPLOV: Najveća pobeda Crvene zvezde u ovom veku (VIDEO)

Objavljeno: 10.01.17 u 23:45

Visoki napadač sa dva gola doneo jednu od najvećih pobeda crveno-belima u ovom veku.

Mnogi velikani evropskog fudbala, morali su da padnu pred naletom Crvene zvezde u grotlu Marakane. Skalp su crveno-beli uzeli i slavnoj Romi (3:1) početkom decembra 2005. godine, što je jedna od najvećih pobeda u ovom veku. Trijumf izabranika Valtera Zenge nad timom Lućana Spaletija, aktuelnog trenera „vučice“ u meču karijere režirao je Nilola Zigić. Sjajni napadač je postigao dva gola, a majstorija levicom sa preko trideset metara se često prepričava među navijačima.

VREMEPLOV: Zvezda je ‘rušila‘ Real pred 90.000 duša i ‘častila‘ ga Jankovićem (VIDEO)

Nije počelo bajno, pošto je gost poveo preko Nonde, ali je golgeter domaćina pred odmor doneo remi. Onda je u nastavku „džoker“ Milan Purović pogotkom podigao na noge čitav stadion, a zatim je golman Stojković odbranio penal Kasanu. Tačku na veliki uspeh stavio je maestralni Žigić, koji je obeležio uspeh iz snova.

VREMEPLOV: Kako se Valeri Božinov našao na meti ‘Ubice’ (VIDEO)

Crveno-beli su nastupili u sastavu:
Stojković – Basta, Biševac, M. Dudić, Luković, Kovačević, Milovanović (Purović), Mladenović, Đokaj (Mudrinski), Janković, Zigić.

(Izvor: YouTube/Crni Guja)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter