0
Ostali sportovi

KVALIFIKACIJE ZA SP: Juniorska rukometna reprezentacija doživela i treći poraz, Island slavio u Gornjem Milanovcu

Objavljeno: 08.01.17 u 15:15

Orlići su i pre ove utakmice izgubili sve šanse za plsman na svetsko prvenstvo a u poslednjoj utakmici kvalifikacija poraženi su od Islanda rezultatom 34:32 (18:16)

Nakon poraza u prva dva kola od reprezentacija Grčke i Litvanije bilo je jasno da naši momci neće zaigrati na planetarnoj smotri ali svakako je postojala želja da se pobedom nad velikim rivalom oproste od kvalifikacija.

Krenula je naša reprezentacija dobro do sredine prvog poluvremena stekli prednost od 10:6 ali u tom trenutku potpuno su stali. Islanđani su to iskoristili, vrlo brzo došli do izjednačenja a na veliki odmor su otišli sa dva gola prednosti.

Nastavak meča u potpunosti je pripao gostima koji su konstantno održavali vođstvo, koje je išlo i do pet razlike i rutinski priveli utakmicu kraju.

Kod naše reprezentacije po pet pogodaka postiglu su Đukić, Vorkapić i Popara dok je goste do pobede predvodio Jonson sa 9.

Island ovaj kvalifikacioni turnir završio kao pobednik, sa sve tri pobede. Drugo mesto zauzeli su Litvanci koji su u direkntom okršaju za plasman savladali Grčku a aša reprezentacija zauzela je poslednje mesto bez osvojenog boda.

Pripremio:Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter