0
Ostali sportovi

DEJAN SAVIĆ: Osvojili smo sve, hoćemo opet!

Objavljeno: 01.01.17 u 14:50

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio je danas da je godina iza nas, u kojoj je njegova ekipa osvojila sve što može da se osvoji, bila fantastična, ali da se to zaboravlja i sa istim motivom kreće ispočetka ka krajnjem cilju – odbrani zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Srpski vaterpolisti u 2016. godini svojili su titule olimpijskog i evropskog prvaka i Svetsku ligu, a harizmatični Savić ističe da su njegovi izabranici pokazali kako se ruše granice.

– Verovali smo u sebe i znali smo da možemo da osvojimo sve. Mi smo zemlja u kojoj je nemguće moguće. Jedan krug smo zatvorili, sada  otvaramo drugi. Došlo je do smene generacija, ali će to biti bezbolno osvežavanje tima, jer sam ja uvek imao dugačak spisak igrača, da ne kažem dva tima. Verujem da ako budemo nastavili da radimo kako treba i po planu koji smo zacetali da će biti još medalja – rekao je Dejan Savić za Tanjug.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter