0
The Best Of

FOTO: Printscreen

VEŠTIČARENJE: Nije mogao da da gol, onda je bacio vradžbine u gol i svom timu doneo bod (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.16 u 17:54

Neverovatan video i priča nam stižu iz Ruande gde se igrač tokom utakmice bavio veštičarenjem i skidanjem crne magije.

Reč je o utakmici lokalnih rivala Mukura Viktorije i Rajon Sportsa, gde je gost do pred sam kraj meča vodio sa 1:0. Tragičar utakmice trebalo je da bude napadač domaćeg tima Musa Kamara koji je sve vreme promašivao zicere. Na kraju je posle pogođene prečke prišao golu gostiju i neki predmet stavio u mrežu. To je razbesnelo protivničke igrače koji su ga jurili po terenu. Da priča dobije dodatno na značaju, Kamara je nedugo zatim postigao gol za izjednačenje. Ipak, sada ga čeka oštra kazna…

Naime, FS Ruande je potez Kamare okarakterisao kao veštičarenje i uneo je novi amandman u pravilnik. Kamara je kažnjen sa 120 evra.

– U našem statutu ne postoji pravilo koje predviđa kaznu za svakoga ko se koristi veštičarenjem jer nigde nije dokazano da takve stvari utiču na ishod utakmice. Ipak, kako bismo izbegli nasilje među fudbalerima odlučili smo se da uvedemo ovo pravilo – istakao je Vedasite Karijanga, potpredsednik saveza.

(Izvor: YouTube/Agencia EÑE)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter