2
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Nikola Peković o godini na izmaku

Objavljeno: 28.12.16 u 08:30

– Iza nas je verovatno najteža sezona, ali smo nesebičnim zalaganjem i trudom svih u klubu, uspeli da prebrodimo finansijske probleme i krenemo u oporavak. Da godina ne bi bila bez trofeja, pobrinuli su se kadeti i pioniri. Hvala igračima i trenerima koji su se nesebicno zalagali na terenu i doprineli uspešnom kraju ove 2016. godine. Veliku zahvalnost dugujemo i sponzorima bez kojih ovaj finansijski oporavak ne bi bio moguć.

0
0

2 Komentara

  1. ..i pored svih pokusaja i medijskih manipulacija, ekonomski ‘ubica’ moje zemlje i lazov sa imunitetom NIJE USPEO DA SLOMI SVETI DUH PARTIZANA, naprotiv, njihovo moralno posrnuce i totalno gasenje kk ‘crvene konjusnice’ i ponovno ‘ozivljavanje’ crvenog frankenstajna od novca stecenog na ‘mala vrata’ i (iz)rentiranjem crvenih narikaca za ‘njegov’ „POJAS SPASA“,ALI, TOG „POJASA“ NECE BITI, NIT ZA NJEGA, NI ZA NJU (kkcz), kao ni ZA NJIHHH .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter