0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Dva dana za redom smo pogodili, hoćemo li het-trik

Objavljeno: 27.12.16 u 09:57

Bliži se Nova godina, pa se polako spušta zavesa. Ipak, pokusaćemo treći dan za redom da obradujemo čitaoce dobitnim tiketom mečevima po kvotama „MaxBeta„. Juče smo položili ispit sa Englezima…

LIVERPUL – STOUK 1 (1.30)

Ekipa Jirgena Klopa hoće da ostane odmah iza Čelsija na tabeli, a za to im je potrebna pobeda. Favoriti su protiv Stouka, koji se neće lako predati i pokusaće da pomrse račune jakom defanzivom.

DERBI – BIRMINGEM 3 + (2.05)

Partija u kojoj se ocekuju golovi sa obe strane za uživanje navijača i čuvanje tradicije da se u mečevima posle Božića igra napadački fudbal.

GENK – GENT GG (1.75)

Belgijska poslastica treba da donese zanimljivu predstavu, a poznato je da ovi rivali retko mečeve završavaju bar sa po jednim pogotkom na obe strane.

KRKA – OLIMPIJA 1 (1.80)

Zanimljiv dvoboj predstavnika Slovenije u kojem domaćin hoće da prekine los niz, a „zmajčeki“ će pokušati da se odupru mada je minimalna prednost na strani rivala.

Ukupna kvota po „MaxBetu“ je 8,39.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter