0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KRAJ AGONIJE: Gudelj napušta redove ‘kopljanika’

Objavljeno: 26.12.16 u 23:26

Srpski reprezentativac i rukovodstvo Ajaksa ne vide više zajedničku budućnost pa je prodaja jedino logično rešenje. Zenit za sada najrealnija opcija.

Nakon sukoba sa trenerom Peterom Bošom i odbijanja da se nađe na klupi za rezerve, srpski veznjak se više ne nalazi u planovima rukovodstva kluba. Od tog momenta Gudelj trenira sa drugim timom i čeka prelazni rok ne bi li pronašao neku odgovarajuću sredinu za nastavak karijere.

Prema pisanju medija najveće interesovanje je pokazao ruski Zenit koji traži zamenu za Aksela Vitsela koji ove zime odlazi iz Sankt Peterburga. Ruski mediji navode da su razgovori već započeli a špekuliše se o obeštećenju od oko šest miliona evra.

Međutim nije ruski klub jedini koji je zainteresovan za usluge dvadesetpetogodišnjeg Srbina. Gudelja bi u svojim redovima rado videli i Hamburger i Sautempton, gde bi zaigrao sa nekim od reprezentativnih kolega, Filipom Kostićem ili Dušanom Tamićem. Međutim čini se da je za sada Zenit najkonkretniji.

Ono što je sigurno, Nemanja Gudelj će sigurno napustiti Amsterdam ove zime. Interesovanja ne manjka a gde će otići saznaćemo ubrzo. 

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter