0
The Best Of

VREMEPLOV: Bizarno isključenje Marka Arnautovića ušlo je u anale fudbala (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.16 u 23:59

Ne tako davno desio se momenat kakav dugo pre toga nije u istoriji fudbala, a verovatno ni neće u skorije vreme.

Svi se vrlo dobro sećamo kada je Marko Arnautović nedavno gostovao sa selekcijom Austrije u Beogradu, gotovo se deklarisao kao Srbin, a čak se po ulasku na stadion ‘Rajko Mitić prekrstio po pravoslavnom običaju, čime je definitivno kupio srpske ljubitelje fudbala.

Međutim, Arnautović je isto tako ušao u anale kao tvorac jednog od najbizarnijih crvenih kartona u istoriji najpopularnije igre na svetu. Bilo je to u sezoni 2012/2013 u utakmici nemačke Bundeslige između Hamburgera i Verdera iz Bremena, za koji je tada igrao sadašnji fudbaler Stouka.

VREMEPLOV: Ronaldo, Bartez, Leman, Gece – magistri mokrenja na fudbalskom terenu (VIDEO)

Hamburg je u tom momentu vodio sa 3:2, igrao se 91. minut kada je Arnautović napravio prekršaj za žuti karton na sredini terena. Od najranijih dana bio je poznat kao igrač preke naravi, a samo koji sekund kasnije to je još jednom potvrdio.

Stajao je gotovo pola metra od arbitra i zamahnuo je nogom kao da će šutnuti loptu ka njemu, ali se u poslednjem momentu ‘predomislio’. Okrenuo se i objašnjavao saigračima kako da se postave, praveći se kao da se ništa nije desilo.

VREMEPLOV: Dan kada je Ronaldinjo ‘patentirao’ potez kakav fudbal nije video do tada (VIDEO)

Sudija je zastao na trenutak, razmislio i uhvatio se za džep. Arnautović je još podigao palac, misleći da je to zbog prethodnog prekršaja, ali mu spasa nije bilo.

Ušao je u istoriju kao dobitnih jednog od najluđih i najbržih isključenja u istoriji ove igre.

(Izvor: youtube / LED28)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter