0
Američki fudbal

NFL: Rasplet sledi, koje utakmice obavezno gledati? (VIDEO)

Objavljeno: 24.12.16 u 14:10

Umesto u nedelju, utakmice 16. kola NFL šampionata ovog vikenda biće odigrane danas, u subotu, zbog katoličkog Božića (sutra se sastaju samo Pitsburg i Baltimor).

Ovde vam otkrivamo koje mečeve ne bi trebalo da propustite:

Grin Bej Pekers – Minesota Vajkings (subota, 19h)

Jedan od najvećih divizijskih duela i susret koji bi veoma lako mogao da ima prefiks „odlučujući“. Minesota je sjajno započela sezonu sa pet vezanih pobeda, ali je od tad doživela ogroman pad, zabeležila sedam poraza uz dve pobede, od čega je prošlonedeljni poraz bio posebno bolan, od Indijanapolisa na svom terenu čak 34:6.

Sa druge strane, Grin Bej je imao totalno suprotan tok sezone. Očajno su započeli, ali četiri vezane pobede protiv četiri veoma teška rivala (Filadelfija u Filadelfiji, Hjuston, Sijetl i uvek neugodni Čikago u Čikagu), uz sjajne partije Erona Rodžersa, daju nadu Pekersima da mogu do pobede koja bi verovatno značila i obezbeđen plej of.

(Youtube/NFL)

Obe ekipe moraju da pobede, veliki je ulog i ogromno rivalstvo… Nema boljeg.

Karolina Panters – Atlanta Falkons (subota, 19h)

Pantersi moraju da dobiju, kako bi, uz povoljne rezultate ostalih mečeva, uspeli da ostanu u borbi za plej of. Ipak, na tom putu im je trenutno najbolji napad lige predvođen Metom Rajanom. Takođe, divizijski klasik i utakmica koja bi mogla Atlantu učini kandidatom za Superbol, dok bi Pantersima predstavljala nadu u čudo.

(Youtube/NFL)

Pitsburg Stilers – Baltimor Rejvens (nedelja, 22:30)

Divizijski rivali u eliminacionoj utakmici. Ukoliko izgube, Rejvensi sigurno ostaju bez plej ofa, pošto Pitsburgu sledi meč sa Klivlendom, koji je bez pobede. Ukoliko bude snega, nema sumnje da nas na katolički Božić očekuje spektakl…

(Youtube/NFL)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter