3
Vaterpolo

FOTO: STARSPORT

BRUKA: Vaterpolisti Partizana pokradeni u Ligi šampiona!

Objavljeno: 21.12.16 u 21:03

Crno-beli su bili bolji rival, ali sudije nisu dozvolile da pobede.
Partizan je danas u Hanoveru igrao protiv istoimene ekipe u trećem kolu elitnog takmičenja, rezultat je bio 12:12 te je Partizan osvojio samo bod, a zaslužio je mnogo više.

Puleni Zorana Milenkovića su u prve tri četvrtine bili znatno bolji od domaćina, i vodili rezultatom 12:7, nakon čega su primili pet pogodaka u završetku i ostali „kratkih rukava“.

Tri minuta pre kraja je počeo „šou“ sudija, koje su bez ikakvih razloga sekle napade Partizana i pomagale domaćim i znatno skusnijim vaterpolistima. Na 40 sekundi do kraja je Darko Brguljan pogodio za 12:12 protiv mladih vaterpolista Partizana koji su bili zbunjeni pod napadima Hanovera i sudija.

Beograđanima je tako ukradena prva pobeda u Ligi šampiona, da je poraz posledica neiskustva, niko ništa ne bi imao da zameri izabranicima trenera Milenkovića, ovako ostaje velika gorčina.

0
0

3 Komentara

  1. VK Partizan bi imao trideset naslova da nije bagre. Od Milanovića a i pre njega su bile velike kradje otimačine, sudije italijani.

    Fudbal i košarka isto. Prevare Reali, Mančesteri,..
    Kad bi ljudi bili u saznanju oko svih otimačina…

    0
    0
    Odgovori
    • Ma da treba vam dati po 100 titula u vaterpolu i po 10 Evroliga i Liga Sampiona u kosarci i fudbalu svi su prevare osim vas najvecih prevara hahaha,kako vama nije dobro,strasno…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter