0
Ostali sportovi

PROBLEMI ZA NIŠLIJE: Znatno oslabljeni dočekuju Banjicu

Objavljeno: 20.12.16 u 15:53

U petom kolu Prve A lige vaterpolisti Naisa dočekaće ekipu Banjice. Duel na Čairu zakazan je za sredu 21. decembar u 20h. Ulaz je slobodan.

Tim sa Čaira se uoči derbi utakmice sa Banjicom susreće se sa velikim kadrovskim problemima, a gotovo polovina standardnih prvotimaca nije treniralo protekle nedelje. Milan Petović je zbog virusa sedam dana bio van trenažnog procesa, Nemanja Šilj i Marko Pavičić imali su probleme sa stomačnim virusom, Matija Đurđević ima upalu uha, dok Đorđe Lekić ima problem sa povredom ramena. U Naisu ipak vlada optimizam i očekivanja da će u Čairu isplivati u kompletnom sastavu.

– Što se utakmice sa ekipom Banjice tiče, dobro svi znamo da se radi o najboljoj ekipi u ligi. Igraju disciplinovano i u jakom plivačkom ritmu. Što se nas tiče, imali smo dosta vremena da se pripremimo za ovaj meč, ali nismo to iskoristili zbog završnog turnira Kupa Srbije koji se održao u Nišu. Vremena za trening i rad nije bilo, a imamo i kadrovskih problema – počeo je jedan od najstandardnijih igrača Nišlija Alen Omerović.

On je istakao da očekuje dobar meč protiv mlade i poletne ekipe, ali očekuje da će Nais na kraju da donese radost niškoj publici.

– Banjica je sastavljena od mladih i kvalitetnih igrača. Očekuje nas jako težak meč sa puno plivanja i visokim ritmom. Verujem u sebe i svoje saigrače, da ćemo uz mirnu igru i držanje dogovora doći do druge pobede na svom Čairu – zaključak je Omerovića.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter