0
Vaterpolo

Foto: VSS

GOCIĆ I NIKIĆ: Ogromno uzbuđenje

Objavljeno: 19.12.16 u 12:35

Legendarni srpski vaterpolisti Živko Gocić i Slobodan Nikić, koji će se u petak revijalnom utakmicom protiv „Tima sveta“ oprostiti od reprezentacije, poručili su da su uzbuđeni, imaju tremu, ali da se raduju spektaklu koji je priznanje za celu zlatnu generaciju.
– Nije baš svejedno. Osećam uzbuđenje i naravno da mi je drago što se sve ovo organizuje. Biće tu i za Bobana i za mene najdraži ljudi, prijatelji iz vaterpola, sigurno dan za pamćenje, događaj za čitav život, rekao je kapiten Gocić za sajt Vaterpolo saveza.

Na njegove reči nadovezao se Nikić.

– Zovu me sa svih strana, pitaju za utakmicu. Imam tremu. U Beograd dolazimo u četvrtak i spremljen nam je čitav program. Još kada čujem ko će sve da bude na bazenu. Ovo je prilika da se kroz oproštaj nama oda priznanje i kompletnoj ekipi koja je ostvarila vrhunske rezultate. Mi smo samo bili njen deo.

Gocić i Nikić debitovali su u reprezentaciji 2002. godine kod selektora Nenada Manojlovića, Gocić je odigrao ukupno 362 utakmice, postigao 207 golova i osvojio 26 medalja, a Nikić 355 mečeva, postigao 354 gola i osvojio rekordnih 29 medalja.

Manifestacija „Dan vaterpola“ u okvirtu koje će se održati spektakl i oproštaj Gocića i Nikića zakazana je za petak od 18 sati na Tašmajdanu.

Sav prihod od prodaje karata namenjen je u humanitarne svrhe za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter