0
Ostali sportovi

SPREMA SE SPEKTAKL: Veliko interesovanje za oproštaj vaterpolo legendi

Objavljeno: 17.12.16 u 14:37

Utakmica u kojoj će se od bogate reprezentativne karijere oprostiti Živko Gocić i Slobodan Nikić privukla veliko interesovanje.

Legendarni duo koji je sa reprezentacijom osvojio sve što se osvojiti može i bezbroj puta obradovao naciju, će se u velikom stilu, kako i dolikuje igračima njihovog kalibra oprostiti od državnog tima.

Spektakularna utakmica između Srbije i tima sveta koja je zakzana za 23. decembar za 18h, na bazenu Tašmajdan očekivano je privukla veliko interesovanje. Za svega par sati prodato je 700 ulaznica za ovaj meč a očekuje se da vrlo brzo i ostatak bude rasprodat.

„Nema sumnje da će tribine bazena na Tašu biti pune i da će Živko Gocić i Slobodan Nikić imati veličanstven oproštaj od nacionalnog tima kome su za 14 godina podarili ukupno 55 medalja i osvojili sve što se moglo osvojiti“, sa ponosom kaže predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić.

Prihod od prodatih ulaznica, koje se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 300 dinra, će odlukom Vaterpolo saveza Srbije otići u humatarne svrhe. Novac će biti prosleđen za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize. Na ovaj način vaterpolisti su još jedanom pokzali da ne samo da su veliki šampioni već su i veliku ljudi i humanisti.

– Moram da naglasim da besplatnih karata nema, sve ulaznice se plaćaju iz prostog razloga jer sav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe. Želimo da sakupimo što više novca za pomoć malom Andreju Petroviću pa će i Vaterpolo savez Srbije za svoje goste platiti ulaznice. Takođe, kada su čuli da će prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe i Gocić i Nikić su insistirali da za svoje prijatelje i zvanice oni kupe karte, kao i ostali reprezentativci. U bazenu ćemo imati najveće zvezde svetskog vaterpola, cena ulaznice od 300 dinara je sasvim pristupačna, a s obzirom da tribine Taša mogu da prime 2.000 posetilaca siguran sam da će se tražiti karta više – rekao je Krivokapić i dodao da kopletan savez vredno radi da ova manifestacija prođe na najbolji mogući način.

– Manifestacija pod nazivom Dani vaterpolo šampiona za nas ima veliku simboliku i značaj. Utakmici između Srbije i Tima sveta dan ranije će prethoditi i novogodišnji koktel kojim ćemo obeležiti više nego uspešnu 2016. godinu koja je na izmaku – zaključio je prvi čovek srpskog vaterpola.

Pripremio:Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter