0
Odbojka

ODBOJKA: Vojvodina pregazila poslednjeplasirani Partizan

Objavljeno: 01.12.16 u 20:25

U osmom kolu Superlige Srbije, prvoplasirana Vojvodina je rezultatom 3:0 u setovima pobedila crno-bele.

Novosađani su početkom prvog seta napravili razliku od tri poena koju su uspešno čuvali. Serijom od tri vezana poena je domaći tim u finišu seta pobegao na 19:13 i uspešno okončao prvi deo igre sa prednošću od sedam poena.

Servis greškom Mehića i blokom Bataka, Partizan je poveo sa 2:0 u drugom setu, ali su Novosađani ubrzo preokrenuli i do kraja seta vodili. Do najveće prednosti su došli kada je Ristić ispucao loptu u aut, bilo je 20:10 za domaći sastav. Ovaj deo meča završen je rezultatom 25:16.

Ekipa Nikole Salatića je maestralno otvorila i poslednji set sa nekoliko odličnih akcija od kojih Partizan nije uspevao da se odbrani. Gosti su u par navrata bili blizu izjednačenja, ali su i u tim momentima igrači Vojvodine bili bolja ekipa na terenu i lako priveli meč kraju.

Najefikasniji je na meču bio Stevan Simić sa 12 poena, dok je Miran Kujundžić postigao 11. U ekipi Partizana Davide Kovač je poentirao 10 puta.
[stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA, 8. kolo:

Čertvrtak:

Vojvodina – Partizan 3:0

Subota:

19.00 Jedinstvo – Crvena zvezda

19.00 Klek Novi Pazar

Nedelja:

19.00 Spartak – Ribnica

Utorak:

18.30 Niš – Radnički

 

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter