0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

DEJAN SAVIĆ: Hvala igračima, nagardu sam dobio za delo, a ne za lik!

Objavljeno: 25.11.16 u 15:29

Selektor vaterpolista Dejan Savić, čovek koji kao strateg srpskog tima drži sve moguće titule u svom vlasništvu, rekao je danas prilikom posete Sajmu sporta da druga uzastopna nagrada za najboljeg stručnjaka sveta zasluga igraca, a ne njegova.

– Čast mi je i veliko zadovoljstvo zbog te nagrade. To je definitivno posledica ostvarenih rezultata i činjenice da smo osvojili sve što se moglo osvojiti. Nije izlizana fraza, ali da nema igrača ne bi bilo ni tog priznanja. Ova nagrada koju sam dobio nije za lik, nego za delo. Mada, ujedno sam možda mogao da dobijem i priznanje za najdebljeg trenera na svetu – u šaljivom tonu rekao je Savić, koji je potom sa mnogo reči hvale govorio o Sajmu sporta.

– Bez svake sumnje, sport zaslužuje ovakvu manfestaciju, jer sport je najbolje što ova zemlja ima. Cilj manifestacije je da se što više dece privuče da se bave sportom. Tu ne mislim samo na profesionalni sport, već na pravilan razvoj tela i duha koja deca mogu da dobiju bavljenjem sportom – konstatovao je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter