7
Ostali sportovi

APSOLUTNI HIT: Pitanje je bilo ko je šampion Srbije u vaterpolu, a sveštenik je dao neverovatan odgovor (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.16 u 10:58

Kviz ‘Slagalica’ je ponovo u žiži javnosti, a ovoga puta zbog neverovatnog odgovora ‘crvenog takmičara’.

Pitanje u igri ‘Ko zna, zna’ bilo je ko je šampion Srbije u vaterpolu. Da li od treme ili ko zna čega sveštenik Milan Tanasić je dao neočekivani odgovor. Umesto Partizan, rekao je Srbija. Živ čovek greši, ali to nije sprečilo ljude da ovim snimkom preplave društvene mreže.

(Izvor: YouTube/DjomlaCZV)

‘Plavi’ takmičar je znao odgovor na ne baš tako teško pitanje u poslednjih 20 godina.

0
0

7 Komentara

  1. Trebao je covek da kaze : jedan od ona dva sto ih drzava finansira parama poreskih obveznika,sto im u upravama sede politicari iz vlasti,sto se ne skidaju sa malih ekrana! Jedan od ona dva zbog kojih su zabranjeni predratni klubovi BSK i Jugoslavija itd.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije čovek mnogo pogrešio, iz ove generacije koja je sve živo osvojila jedino Sava Ranđelović nije ponikao i igrao u Partizanu. Svi ostali su klasa postavi u crno belom vaterpolo gigantu.

    0
    0
    Odgovori
  3. ISTINU je covek rekao, PARTIZAN I JESTE SRBIJA i APSOLUTNI SAMPION U SVIM SPORTOVIMA U SRBIJI PO STICANJU NEZAVISNOSTI OD YU, gde je crveno zlo bilo mezimce, sto bi neki i sada da POVRATE, ALI…NEMA VISE YU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter