0
Američki fudbal

JEZIVO: Povreda koja je jednog od najčvršćih momaka u svetu sporta naterala da plače (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 19.11.16 u 13:52

Luk Kekli spada među najveće sportiste na svetu. Ovaj stameni momak od samog ulaska u ligu 2012. godine spada među najbolje lajnbekere u NFL, a susret 11. nedelje ovogodišnjeg šampionata sprotiv Nju Orleansa sigurno neće pamtiti po dobrom.

Četiri i po minuta pre kraja, Kelki je izvrnuo zglob, nakon čega se šepajući vratio u igru. Odmah u sledećem napadu Nju Orleansa, Kelki je pokušao da zaustavi jednog od igrača Sejntsa, pri čemu je dobio nezgodan udarac.

Ipak, da je u pitanju nešto neuobičajeno, pokazao je snimak Kelkija, poznatog kao igrača koji će praktično bez obzira na povredu pokušati da se vrati na teren. Kamera je prikazala ovog fenomenalnog defanzivca kako nezadrživo plače, pokušavajući da dođe do vazduha, i tom prilikom izgledajući kao da mu nije jasno šta se dešava oko njega.

(Youtube/Jen Thomas)

Iako su isprva svi pomislili da je u pitanju povreda zgloba ili kolena, ekipa Karoline je saopštila da je Kelki ušao u protokol nakon povrede glave.

Njegov saigrač Tomas Dejvis je okačio fotografiju na Instagram na kojoj su on i Kelki, uz komentar da je Luk dobro. Ipak, zvaničnog objašnjenja povrede još uvek nema, ali u svakom slučaju je pobeda Karoline nad Nju Orleansom donela i jednu situaciju koja u mnogome može promeniti izgled lige, pogotovo ako se uzme u obzir da, u poslednjih nekoliko godina, vlada veliki pritisak na čelne ljude lige zbog nedovoljne bezbednosti igrača.

 

A photo posted by td58 (@td58) on

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter