6
Ostali sportovi

NAJDRAŽI TRIJUMF: Partizan odneo važnu pobedu nad Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 12.11.16 u 09:33

Crno-beli su prvi zadali osetan udarac ‘večitom’ rivalu.

Navijači Crvene zvezde i Partizana ne vole poraze od ‘večitog’ rivala, ma o kom sportu da se radi. Tako je i sada kada je u pitanju hokej, pošto je u prvom ovosezonskom derbiju trijumf odneo crno-beli tim.

Partizan je u ledenoj dvorani ‘Pionir’ odneo važnu pobedu rezultatom 7:5 (1:2, 2:1, 4:2)  u prvoj utakmici novog prvenstva Srbije.

NESTVARNI TEO: Da li je na putu da učini nemoguće? Legenda je sve bliže! (FOTO) (VIDEO)

Bilo je oko 400 gledalaca u beogradskoj ledenoj dvorani, Zvezda je imala u više navrata dva gola prednosti, čak je bilo 5:3 za crveno-bele, ali je u poslednjih 10-ak minuta sve preokrenuto.

Lazar Novaković je sa dva gola u samom finišu doneo veliki preokret Partizanu i prvu pobedu nad ljutim rivalom. Dva gola dao je i Pavle Ogrizović, dok su po jedan dali Srđan Ristić, Lav Mitić i Dragan Komazec.

Na drugoj strani, u listu strelaca upisali su se ruski hokejaš Aleksandar Zubricki dva puta, Belorus Evgeni Leonov, Džordž Tarakan i Marko Prokić.

0
0

6 Komentara

  1. Idemo Grobari, ZAMRZAVAJ I SALJI U FRIZIDER PO NAVICI !!! Neko je MALO ili TRENUTNO u minusu, a „NEKO“ U VECNOMMM ….!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • 6 godina u fudbalu a vi iza Zvezde po broju titula decenijama,isto tako deceniju i po u kosarci ste bili prvi a prve 3 decenije od osnivanja Zvezda dominirala i niste znali sta je to titula. O dominaciji Zvezde u odbojci muskoj i zenskoj vec decenijama,pa zenskoj kosarci decenijama,zadnju deceniju i u tenisu,atletici sta reci…Vidi se ko je jadan…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter