0
Ostali sportovi

CVETKOVIĆ: Nemam šta da zamerim igračima

Objavljeno: 06.11.16 u 22:06

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković rekao je da nema šta da zameri svojoj ekipi u večerašnjem porazu od Belorusije, pošto je ostvarila plan osvajanjem dva boda u dve utakmice.

– Igračima nemam šta da zamerim, mogu samo da čestitam. Imali smo plan da osvojimo dva boda u ova dva meča. Potrebno je vremena da se igrači naviknu na moj sistem rada. Biće to bolje u budućnosti. Prihvatam sve što nije valjalo, a momci su dali sve od sebe – rekao je Cvetković za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Rukometaši Srbije izgubili su večeras u Nišu od Belorusije sa 27:36 u drugom kolu Grupe 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj. U prvom kolu 3. novembra Srbija je u Poljskoj pobedila sa 37:32.

– Čestitam Belorusiji na pobedi i izuzetno dobroj igri. Utakmica u Poljskoj nas je slomila, pokušali smo sve, ali ništa nije išlo od ruke, apsolutno u svim segmentima smo pali. Uzrok toga je umor. Probali smo da se regenerišemo posle Poljske, ali očigledno smo se previše potrošili – naveo je selektor.

Kapiten reprezentacije Srbije Žarko Šešum rekao je da je njegova ekipa delovala dezorijentisano.

– Moramo da spustimo loptu i krenemo polako dalje. Videli smo da ne postoji čarobni štapić i da sa četiri treninga i više hiljada predjenih kilometara ne može sve da se skocka. Belorusi su bili bolji od nas u svim segmentima. Imamo dva boda iz ovog mini ciklusa i prava je šteta što ga nismo završili sa četiri – rekao je Šešum.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter