0
Američki fudbal

NFL: Nestvarno putešestvije Najlsa Dejvisa

Objavljeno: 05.11.16 u 22:33

Mladi raning bek je u protekle dve nedelje doživeo nešto što je retko kome do sada pošlo za rukom.

Pre dve nedelje, Najls Dejvis je bio član Kanzas Siti Čifsa. Onda je usledila povreda Edija Lejsija, pa je Dejvis trejdovan u Grin Bej, i započelo je nešto što možemo opisati kao – avanturu života.

U Pekerse je došao sa namerom da koliko – toliko odmeni Lejsija, ali u tome nije uspeo, pa je nakon samo deset dana otpušten. Sreću je pokušao da pronađe u Njujorku i ekipi Džetsa, i naizgled je uspeo u tome, ali je maltene istog popodneva kada je potpisao ugovor – ponovo otpušten! Naime, Džetsi su Dejvisa doveli samo kao potencijalno osiguranje ukoliko prvi izbor, Si Džej Spiler, ne bude prihvatio ugovor, što je on učinio, pa je Dejvis postao višak.

Taman kada su navijači pomislili da dalje ne može, šou se nastavio, i to u vidu – povratka u Čifse! Čifsi su ostali „tanki“ na poziciji trkača, nakon što je Džamal Čarls stavljen na listu povređenih, pa je Dejvis ponovo u starom jatu. Ovaj put, nada se, na duže i za stalno.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter