0
Ostali sportovi

CVETKOVIĆ BLISTA OD SREĆE: Momci, hvala vam!

Objavljeno: 03.11.16 u 23:58

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je večeras u Gdanjsku reprezentaciju Poljske sa 37:32, u prvoj utakmici na klupi ‘orlova’ novog selektora Jovice Cvetkovića.

Rukometaši Srbije dali su večeras novu nadu svim zaljubljenicima u ovaj sport u našoj zemlji. Jer, pobeda nad Poljskom na vrućem gostovanju izuzetno je dragocena i vredna.

Toga je svestan i novi selektor ‘orlova’ Jovica Cvetković, koji je bio prezadovoljan ovim trijumfom.

– Za nas je ovaj rezultat veoma značajan. Želim da čestitam Poljacima na fer igri. Napravili smo značajnu pobedu i korak ka plasmanu na EP. Ovo je velika pobeda za našu reprezentaciju posle nekoliko godina. Pobediti jednu Poljsku na njenom terenu je velika stvar. Hvala mojim igračima na doslovnom izvršenju svih zadataka koji su im bili postavljeni pre ove utakmice – rekao je Cvetković.

POVRATAK IZ MRTVIH: Srbija se u punom sjaju vraća na veliku scenu!

Selektor Poljske Talant Dušebajev, sa druge strane, preuzeo je odgovornost zbog poraza i istakao jasne razloge za to:

– Čestitam reprezentaciji Srbije na pobedi. Od samog starta su kontrolisali meč i zasluženo slavili večeras. Preuzimam odgovornost za poraz, jer nisam dobro mentalno pripremio ekipu. Srbi su odigrali odlično u odbrani i kontranapadu, i za nas je bilo jako teško da ih jurimo. Moramo mnogo bolje protiv Rumunije za vikend – rekao je Dušebajev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter