0
Ostali sportovi

NA NOVOM POČETKU: Milan Ristić počeo pripreme za EP 2017 u dvorani

Objavljeno: 02.11.16 u 17:17

Srpski atletičar koji se takmiči na 110m prepone Milan Ristić, nastavio je nakon završenih studija u Americi da trenira sa svojim trenerom u Severnoj Karolini.

On je pre dve nedelje počeo pripreme za Evropsko atletsko prvenstvo u dvorani koje će se održati u martu 2017.godine.

– Za sada sve ide bez problema. Ovo takmičenje za mene predstavlja nešto posebno jer je u mom rodnom gradu. Nadam se da ću obradovati domaću publiku dobrim rezultatima i nekom od medalja. U Srbiju se vraćam dve nedelje pred Evropsko da se stabilizujem sa vremenskom zonom i fokusiram na domaći teren, osetim atmosferu koja će ja verujem biti odlična – rekao nam je državni rekorder na 110m prepone.

Ova sezona svakako će ostati u pamćenju za kraljicu sportova. Naši asovi su nas nekoliko puta obradovali medaljama i dobrim rezultatima sa velikih takmičenja. Milanu Ristiću ove godine izmaklo je za dlaku finale na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Amsterdamu, te je svoje takmičenje završio u polufinalu na 110m prepone sa rezultatom 13.45s.

Pored toga Ristić je ove sezone nekoliko puta obarao državne rekorde, a takođe mogli smo da ga vidimo i na Olimpijskim igrama u Riju gde je u kvalifikacijama nažalost ispao iz daljeg toka takmičenja. On će na takmičenju u martu trčati 60m prepone, i to će biti njegovo prvo takmičenje u novoj sezoni. Najbržu trku u ovoj disciplini on je istrčao za 7.75 sekundi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter