0
Kladionica

STATIVA U MAXBETU: Ono kad te Baloteli i ostatak družine sruše na tiketu za DVA MILIONA dinara! (FOTO)

Objavljeno: 01.11.16 u 21:15

Umalo da sportska kladionica MaxBet dobije novog milionera među igračima.

Ustaneš u nedelju ujutru, odeš u najbliži objekat sportske kladionice MaxBet, i staviš na tiket prvo što ti je palo na pamet. Uplatiš 150 dinara, čisto da bi dobio GRATIS kafu na račun kuće, ni sluteći da ćeš se samo nekoliko sati kasnije kajati što nisi barem malo razmislio, jer si propustio priliku da postaneš – MILIONER.

Da, dobro ste pročitali – MILIONER, i to onaj s prefiksom „multi“.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

Nestvarno je šta je sve pogođeno na ovom tiketu. Izdala je opklada u koju je imao možda i najviše vere. Neminovno da je očekivao pobedu Nice u okršaju sa Nantom, ali je verovao u žešći otpor „kanarinaca“, odnosno nešto sporiji ritam u prvom poluvremenu.

Umesto toga, videli smo gol već u 9. minutu utakmice, da bi u 27. minutu tiket i definitivno bio oboren nakon gola Marija Balotelija. Na kraju, Nica je ostvarila ubedljivu pobedu od 4:1 (2:0).

Od sada, svaki nedobitni tiket može da bude i tvoja šansa za jackpot dobitak. Jer, svakog dana u 20 časova, MaxBet proglašava jackpot dobitnika za taj dan. I zato, požuri do najbližeg MaxBeta.

Da su fudbaleri Nice nešto rezervisanije ušli u meč, sada bismo verovatno pričali o milionskom dobitku. Ovako, ovom kladioničaru ostaje nada da će sledeći put imati više sreće, ali je zato dobio „cashback“ u iznosu od 3.000 dinara koji mu je darovao MaxBet.

stativa-nica-576x1024

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter