0
Ostali sportovi

TEKVONDO FEŠTA: U Beogradu počeo 15. Galebov turnir (FOTO)

Objavljeno: 30.10.16 u 09:25

U Beogradu je juče počeo tradicionalni međunarodni turniia Galeb Belgrade Trophy – Serbia Open, 15. po redu.

U subotu su na tatami izašli kadeti i neke juniorske kategorije, dok su seniori i preostale juniorske u nedelju. Internacionalni turnir koji se održava u Hali Pionir okupio je više od 1200 takmičara iz oko 50 zemalja.

Tekvondo yapisnicki sto

Jedan od najjačih turnira u ovom delu Evrope je ujedno i jedna od prvih stanica na kojima takmičari iz celog sveta započinju sakupljanje poena za svetsku i olimpijsku listu. Takođe, ovo je jedan od test turnira za srpski nacionalni juniorski tim, koji sredinom novembra odlazi na Svetsko prvenstvo u Kanadi.

SPEKTAKL: Nenad Pagonis i njegov bend ‘pokidali’ na Oktobar festu (VIDEO)

Iako su u pitanju mlađe selekcije, na Trofeju su viđene izuzetno zanimljive borbe, koje obećavaju da srspki tekvondo ima naslednike Milice Mandić i Tijane Bogdanović.

Tekvondo daleka

I pored toga što se se olimpijska šampionka iz Londona i srebrna iz Rija ne takmiče, budući da su u pripremnom periodu za nastavak sezone posle Olimpijskih igara, oba dana su u Hali Pionir kako bi podržale naše borce, ali i družile se sa publikom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter