0
Američki fudbal

FOTO: Wruf.com

NFL: Tenesi pregazio Džeksonvil, Jaguari izbegli katastrofu (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.16 u 13:50

U prvom meču osme nedelje NFL, Tenesi je na svom terenu bez većih problema razbio Džeksonvil 36:22.

Iako konačan rezultat to ne govori, pitanje pobednika je rešeno praktično u petom minutu druge četvrtine, kada je Henri postigao drugi tačdaun za ekipu Tenesija i doveo Tajtanse u vođstvo 17:0. Prethodno je Sukop pogodio šut za tri poena u prvoj četvrtini, da bi u prvom snepu druge četvrtine Mariota sjajno pronašao Kendala Rajta za pas od 36 jardi koji je rezultirao tačdaunom.

Do kraja poluvremena, Demarko Marej je upisao tačdaun za 24:0, dok je Sukop još jednim fild golom povećao na 27:0.

Početak drugog poluvremena doneo je i prve poene Džeksonvila, i to preko Džulijusa Tomasa koji je pas Blejka Bortlsa pretvorio u tačdaun, potom je usledilo i pretrvaranje za dva poena, ali je pet minuta kasnije rezultat bio 33:8, nakon što je Mariota pronašao Rišarda Metjuza u endzoni, a ekstra poen je promašen.

Tenesi je do kraja dodao još jedan fild gol, dok su Jaguari uspeli da vežu dva tačdauna preko Bortlsovih pasova za Harnsa i Voltersa, ali bilo je prekasno za bilo kakav preokret.

Bortls je odigrao dobru utakmicu, bacio je tri pasa za tačdaun i 337 jardi, ali samo 48 jardi u napadu po zemlji su bili premalo za ozbiljniji otpor raspoloženim Titanima. Pored Blejka, dobar meč je imao Harns, sa 90 uhvaćenih jardi.

Sa druge strane, kod pobednika se istakao Demarko Marej sa 123 pretrčane jarde i tačdaunom, dok je kvoterbek Markus Mariota imao 270 bačenih jardi.

(Youtube/NFL)

Ovom pobedom, Tenesi je došao do skora 4-4, dok su njihovi divizijski rivali iz Džeksonvila sa skorom 2-5 verovatno eliminisani iz borbe za plej of.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NFL, osma nedelja 

Rezultati

Petak
Tenesi – Džeksonvil 36:22

Nedelja
18.00 Nju Orleans – Sijetl
18.00 Sinsinati – Vašington
18.00 Bafalo – Nju Ingland
18.00 Klivlend – Njujork Džets
18.00 Indijanapolis – Kanzas Siti
18.00 Tampa Bej – Ouklend
18.00 Hjuston – Detroit
18.00 Karolina – Arizona
21.05 Denver – San Dijego
21.25 Atlanta – Grin Bej

Ponedeljak
1:30 Dalas – Filadelfija

Utorak 
Čikago – Minesota

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter