3
Ostali sportovi

ŠAH: Zvezda se vraća na veliku scenu

Objavljeno: 24.10.16 u 19:25

Šahovski klub Crvena Zvezda, najtrofejniji domaći klub, ponovo je u Prvoj ligi!

Pravo nastupa na državnom prvenstvu Srbije osvojili su Zvezdini velemajstori i osvajači brojnih trofeja: Dejan Antić, Boško Abramović, Stefan Đurić, Radomir Govedarica, Saša Veličković i Borko Vujačić.

– Nadmoć Crvene Zvezde pokazana je u Premijer ligi Beograda kada su naši šahisti pobedili predstavnike svih 12 klubova i osvojili prvo mesto – rekao je predsednik Upravnog odbora ŠK Crvena Zvezda, profesor Zoran Grubišić.

Šahisti Zvezde su u svojoj istoriji osvojili 14 medalja na šahovskim olimpijadama, osam odličja na prvenstvima Evrope i brojne trofeje na međunarodnim takmičenjima.

0
0

3 Komentara

  1. CCC… POKVARENE DOSMANLIJSKE EX KOMUNJARE I GROBARCINE HTELE SU CAK I SAHOVSKI KLUB DA NAM UNISTE, SVE IM TO TREBA VRATITI SA KAMATOM I
    POSLATI IH NAZAD ZA ZAGREB!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne brini vec im se vraca FK im je urasulu i preko 20m duga,KK im je u dugovima a trofeja i Evrolige nema vec 2-3 godine,ZKK im se fuzionisao sa Proleterom a pre toga je bio ispao u 2 ligu,MOK opet bez trofeja 5 godina vec i nece skoro da osvoji neki,ZOK im se posle fuzije sa Vizurom ugasio pa su sad osnovali neki novi ali ih nema u prvoj ligi,RK im je u rasulu i dugovima,VK im je u dugovima a ZVK i ne igra vise prvu ligu ne zna se ni dal’ postoji uopste,TK im je u rasulu nema titule dugo,AK takodje u rasulu…Sve se vraca,kako su sejali tako sad zanju vec nekoliko godina,samo polako…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter