0
Američki fudbal

NFL: Sumnje presečene, Preskot počinje i protiv Filadelfije (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.16 u 17:55

Dak Preskot, uz Karsona Venca najprijatnije iznenađenje ove sezone, biće definitivno starter i na susretu protiv divizijskih rivala, sapštio je Džeri Džons, generalni menadžer tima.

Preskot je u fenomenalnoj formi ove sezone i na sjajan način predvodi ekipu Dalasa. Tim trenutno ima pet pobeda i jedan poraz, i spada među najozbiljnije kandidate za plasman u plej of. 

Ipak, na tom putu naredne nedelje ga očekuje verovatno i najteži test do sad. Naime, Kaubojsi su do sad poraženi od Džajantsa, dok su redom pobeđivali Vašington, Čikago, San Fracnisko, Sinsinati i Grin Bej, ekipe koje su defanzivno upitnog kvaliteta (najbolja ekipa od navedenih što se odbrane tiče je Grin Bej, a Pekersi su imali ogromnih problema u napadu zbog čega je odbrana provela na terenu mnogo više vremena nego što je uobičajeno). 

U osmoj nedelji kauboji igraju sa Iglsima, ekipom koja, uprkos blagom padu forme i dva vezana poraza, spada među najbolje odbrane u ligi (šesti u čitavoj ligi, kad su u pitanju dozvoljeni jardi protivnicima).

Pravi test za kvoterbeka kog mnogi, s obzirom na sjajan početak karijere, porede sa Tomom Brejdijem, legendom ovog sporta.

(Youtube/Harris Highlights)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter