0
Ostali sportovi

REAKCIJE IZ REDOVA ‘VEČITIH’: Jedni nisu spavali, drugi uživaju na poslu

Objavljeno: 10.10.16 u 13:14

Različita raspoloženja posle rukometnog derbija i pobede Crvene zvezde nad Partizanom od 34:33.

Iskusni rukometaš Crvene zvezde Milan Ćorović, dan nakon pobede u večitom derbiju protiv Partizana (34:33), izjavio je da uživa, ali da nije bilo popusta i da je morao na posao, dok mladi igrac crno-belih Matija Pižurica istice da niko iz njegove ekipe nije „oka sklopio“.

– Bio je pravi derbi, možda ne previše kvalitetan, ali borben. Drago mi je, zbog pobede, malo sam povukao ekipu svojim iskustvom. Mnogima je to bio prvi derbi, mi smo po imenima jača ekipa, ali prijatno sam iznenađen igrom Partizana, imaju mladu ekipu, trener Maksić je to sjajno skockao i ne bi bilo nezasluženo da su uzeli bod. Ali, to je sport – rekao je Tanjugu strelac sedam golova, koji je, sem što igra rukomet, zaposlen u jednoj bolnici, u finansijama, i morao je danas na posao.

Mladi prvotimac crno-belih Pižurica, koji je u odbrani vodio žestoku borbu sa napadačima crveno-belih, takođe smatra da je njegova ekipa zaslužila bar remi i otkrio da cele noći nije spavao.

– Imali smo ih, retko ko je je spavao noćas, dva puta smo propustili priliku da prelomimo meč na tri razlike, jednom na četiri, ali nismo uspeli. Zvezda ima širi roster, individualni kvalitet Ćorovića je presudio, plus naše greške, pre svega u odbrani – rekao je talentovani Podgoričanin.

Prema njegovim rečima plan crno-belih je da ne gube na Banjici i sada će morati da nadoknade bodove.

– Posle svega, mislim da je remi bio najpravedniji. Mi smo loše počeli meč, posle smo se konsolidovali, primili smo u prvih 30 minuta samo 12 golova od najboljeg napada u ligi. Utakmica je bila iznad kvaliteta naše lige, ekipe mlade, baš je bilo uživanje. Nadam se da ćemo im vratiti u Šumicama – zaključio je Pižurica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter