6
Ostali sportovi

SRAMOTA: Crvena zvezda nema para da igra u Beogradu, sledi selidba…

Objavljeno: 05.10.16 u 21:25

Ko bi rekao da bi ovako nešto moglo da se dogodi u jednom od najveća dva Sportska društva u Srbiji.

Verovali ili ne. Vaterpolo klub Crvena zvezda se seli iz Beograda. Novi grad u kome će crveno-beli svoje mečeve igrati kao domaćini je Zrenjanin. Prvi će u grad na Begeju doći Šabac u utorak od 21 čas.

– Na ovaj potez smo se odlučili jer nam na „11. aprilu“ i SC „Milan Gale Muškatirović“ ne dozvoljavaju da igramo kod njih. „Banjica“ je Partizanov bazen i nije u redu da stalno igramo na gostujućem terenu. Na „Tašmajdanu“ su nam vrata otvorena, ali su termini skupi. Ljudi iz Proletera su nam izašli u susret i dogovorili smo da igramo Regionalnu ligu kod njih. Najverovatnije ćemo u Zrenjaninu biti domaćini i u srpskom prvenstvu – rekao je prvi čovek kluba Viktor Jelenić.

Zvezdaši će se za prvo mesto koje vodi u A1 ligu boriti i sa POŠK-om, Zadrom, Solarisom, Katarom, Primorcem i Medveščakom.

0
0

6 Komentara

  1. Ovaj klub nije član SD Crvena Zvezda. Izvorni VK CZ je ugašen a osnovan je VK CZ Veterani. Posle je opet nešto menjano u imenu tako da sada ne znam koje je ime. Pored svega toga sramota je da bivši prvak Evrope (kako god se zvao) nema za osnovne stvari

    0
    0
    Odgovori
    • Ko drugome jamu kopa, sam u nju upadne!!! Trebalo bi da ti je VEOMA poznata!!! Kopali ste nam i za FK i za KK, a na kraju ste vi jednom nogom vec u toj istoj rupi!!! Pozdrav
      P.S. Ozdravi, pa da se vratish!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter