0
Ostali sportovi

VELIKO PRIZNANJE ZA GOLF ASOCIJACIJU SRBIJE: Srpski amaterski tur za Svetsku golf rang listu

Objavljeno: 01.10.16 u 14:12

Sezona Srpskog amaterskog tura u golfu uspešno je okončana posle pet odigranih turnira.

Ovosezonsko takmičenje obeležili su sjajni rezultati i dobra igra, a iz Golf asocijacije Srbije ističu da su izuzetno zadovoljni što su postigli dobru saradnju sa golf igralištima u Srbiji, kao i što su imali odličan odziv u svim kategorijama.

Možda i najbitnija stvar je da je četiri od pet turnira prošlo kvalifikaciju za rang listu WAGR u muškoj konkurenciji za 2017. godinu, što znači da će se na njima golferi boriti za ulazak na svetsku listu i bodove. Samim tim, očekuje se da takmičenja budu masovnija i kvalitetnija.

U poslednjem, petom kolu, igranom na terenima u Žablju, pobede su ostvarili: Vukašin Suturović i Lara Todorović u kategoriji do 12 godina, Luka Jovanović do 16 godina, Puniša Plazina i Tamara Palkovljević do 21 godine i u seniorskoj konkurenciji Tibor Roklicer.

unnamed 1

Ukupnim pobednicima Srpskog amaterskog tura, „Sisko“ je obezbedio nagrade, a trijumfovali su: Vukašin Suturović i Lara Todorović u kategoriji do 12 godina, Luka Jovanović i Jelena Lainović do 16 godina, Mihailo Dimitrijević i Tamara Palkovljević do 21 godine i Tibor Roklicer preko 21 godine.

Sezona golfa ulazi u samu završnicu u 2016. godini. Ovog vikenda na Adi Ciganliji igraće se „Međunarodni Renoov čelendž“, a u toku su redovna takmičenja Lige Ade, Lige Save i Beginers čelendža.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter