7
The Best Of

(FOTO: STARSPORT)

VREMEPLOV: Slika koja će vas vratiti jedno 20 godina unazad i rasplakati od smeha (FOTO)

Objavljeno: 29.09.16 u 00:20

Slika koja je nastala pre skoro 20 godina na kojoj su tada jugoslovenski reprezentativci Saša Ćurčić, Savo Milošević i Darko Kovačević.

Otkada se posleratna ‘bubamara’ kotrlja terenima u Srbiji i Jugoslaviji dva najveća rivala bila su Partizan i Crvena zvezda. Iako, „ljuti“ rivali igrači su se međusobno družili, izlazili i zajedno jurlili devojke. Ipak, vremena su se menjala, danas je to skoro nemoguće videti, a do jedne od poslednjih slika (ne računajući zagrljene Božinova i Grujića) stigao je HotSport.

Na fotografiji se vide mlađani Saša Ćurčić, Savo Milošević i Darko Kovačević zagrljeni i raspevani. Nema sumnje, slika koju budi sećanja, a današnoj omladini tera suze na oči od smeha, jer ćete ovakvu odevnu kombinaciju danas teško videti…Ipak, majstori, hvala za sve što se doneli srpskom fudbalu…

FOTO: HotSport
FOTO: HotSport
0
0

7 Komentara

  1. Darku je tada otac bio teško bolestan, na samrti gotovo, i Zečević mu je „sredio“ komplikovanu operaciju na VMA (preko klupskih veza). Zauzvrat, Darko je morao da potpiše predugovor sa partizaиom. U to vreme se često mogao videti na klupskim okupljanjima, i na stadionu JNA.
    Medjutim, Darku je otac preminuo, i on na leto prelazi u Zvezdu za 100.000 maraka više nego što mu je nudio partizaи (1.000.000 maraka). Pola godine se mučio kad god bi se pojavio u rodnom Kovinu, gde su ga ubijali od prokacija, jer se po celom gradu znalo da je vatreni Zvezdaš od malena.
    Tužna priča o klupskim bojama, i o tome na šta je čovek sve spreman da bi spasao bližnje…

    0
    0
    Odgovori
    • …ili na šta je sve čovek spreman zbog nekih 10 procenata više – da pogazi uspomenu na pokojnog oca. Da li da pominjemo i „čojstvo“ Savićevića? Pančeva?

      0
      0
      Odgovori
  2. Ta slika je nestala na proslavi jesenje titule Partizana…Darko je igrao u Proleteru,ali je ipak otisao u Zvezdu posle toga…

    0
    0
    Odgovori
  3. To je slika sa proslave Partizanove jesenje titule. Tada je Kovačević bio već dogovorio prelazak u Partizan, a onda „iznenada“ prešao u Zvezdu. Čak je bio i potpisao za Partizan, predugovor… Na slici je i Dragan Ćirić…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter