1
Ostali sportovi

POBEDA SE NIJE DOVODILA U PITANJE: CSKA lako sa Crvenom zvezdom (FOTO)

Objavljeno: 27.09.16 u 21:44

Ekipa CSKA zabeležila je još jednu pobedu u današnjem duelu sa novopečenom ekipom u najboljem evropskom takmičenju u hokeju.

U ledenoj dvorani CSKA, domaćini su se lako izborili sa ekipom Kunlun Red Stara. Rutinski su pobedili sa 3-0 upisavši drugi šat-aut za redom, i čak četvrti u poslednjih pet mečeva.

ZVUČI NEVEROVATNO, ALI JE ISTINA: Crvena zvezda u najjačoj hokejaškoj ligi u Evropi (FOTO)

Posle prvih 20 minuta „Crvena armija“ je očekivano vodila. U napadu sa levog krila, posle šuta Kanađanina, Grega Skota, najprisebniji pred golom Kunluna bio je sin glavnog trenera Moskovljana, Nikita Kvartalnov, koji je uspeo posle odbitka uspeo da smesti pak u mrežu za 1-0. U ovoj trećini Kinezi su jedan period proveli u kostantnoj opsadi Sokorinovog gola, ali nisu uspeli da postignu pogodak.

NA ISTOKU NIŠTA NOVO: Metalurg opet savladao CSKA (FOTO)

U drugoj trećini mirovale su mreže, a najzaslužniji zbog toga bio je golman Kunluna, Andrej Makarov. Najbolju šansu imao je prvi asistent prvog gola, Greg Skot, koji je posle greške gostiju imao jedan na jedan sa golmanom, ali se pomenuti Makarov odlično isprečio i sačuvao svoj gol.

U poslednjem periodu viđena su dva gola, ali i najnedinamičnija igra. „Crvena armija“ je sa dva brza gola Svetlakova i Mamina otklonila svaku nedumicu oko pobednika.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ekipa CSKA je upisala svoju 11 pobedu u 14 mečeva, dok je Kunlun u devetom meču zabeležio peti poraz.

U ostalim mečevima ekipa Metalurga je neočekivano lako savladala Avangard u derbiju kola sa 0-3, dok je Jugra iznenadila Spartak u sred Mosvke, a Vladivostok je bio na granici iznenađenja protiv izrazitih favorita, ekipom SKA, ali su Sanktpeterburžani uspeli da slave posle penala.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Metalurg Novokuznjeck – Salavat Ufa 3:0

Sibir Novosibirsk – Traktor Čeljabinsk 2:1 (posle penala)

Avangard Omsk – Metalurg Magnitogorsk 0:3

Čerepovec – Amur Khabarovsk 2:1

Nižnji Novogorod – Jekaterinburg 2:1

CSKA Moskva – Kunlun 3:0

SKA – Vladivistok 3:2 (posle penala)

Soči – Brais Astana 3:6

Spartak Moskva – Jugra 2:3

[/stextbox]

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter