1
Ostali sportovi

HOZE, HOZE, HOZE, HOZE: Dirljiv oproštaj Majamija od preminulog igrača! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.16 u 22:22

Igrači i navijači odali počast nesrećno stradalom bacaču Majami Marlinsa, na prvoj utakmici posle njegove pogibije.

Prošlo je dva dana od užasne smrti Hoze Fernandeza, perspektivnog bacača poreklom sa Kube.

ŠTA SE OVO ZABOGA DEŠAVA?! Nastavlja se crn niz, još dve sportske smrti, od toga jedan Srbin (VIDEO)

Sinoć je odigran prvi meč nakon njegove smrti, protiv Njujork Metsa, Majami je dobio 7-3, ali rezultat nije bio u prvom planu koliko srceparajuće scene tokom meča.

Meč je počeo minutom ćutanja koji je ispraćen emotivno od svih koji su bili na „Marlins Parku“, kao i ostalih ljudi koji su gledali meč van njega. Igrači Marlinsa nosili su crne dresove sa brojem 16 na leđima i prezimenom Fernandez. Na kačketima igrača oba kluba bile su ispisane poruke za nedavno preminulog druga.

U prvom iningu viđena je neverovatna stvar. Di Gordon, koji je udarao levom rukom, posle gledanja prve loptice bačene ka njemu odlučio je da promeni udaračku ruku imitirajući stav Hoze Fernandeza. Još neverovatnije zvuči da je tako postigao prvi houm ran u ovoj godini, koji je u suzama istrčao.

Po završetku meča svi su se okupili kod bacačkog brda, na kome je stajao broj 16, zagrljeni su odavali počast preminulom kolegi, bacivši kačkete i ljubeći zemlju na kojoj je Hoze činio čuda.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter