0
Vremeplov

VREMEPLOV: Monstrouzno zakucavanje o kojem se još priča (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.16 u 23:56

Bilo ih je mnogo, verovatno mnogi misle da ima i boljih od ovoga, ali ovo je ušlo u istoriju i dalje se prepričava.

Igrala se šesta utakmica polufinala istočne konferencije između Njujorka i Čikaga, jednog od najvećih duela u toj konferenciji.

Ono što se dogodilo je trenutak koji se i dan danas prepričava, a vinovnici su dve legende te lige. S jedne strane Skoti Pipen, s druge Patrik Juing.

https://fudbal.hotsport.rs/2016/09/25/na-danasnji-dan-nikola-srecan-rodendan-grci-pokorili-beograd-video/

Krilo Čikaga bilo je u žestokom naletu, isprečio se Patrik Juing 2,13 visoki centar Njujorka… i završio na posteru. Pipen je tako jako zakucao da je bukvalno otresao Juinga, a ono što je usledilo, umalo da dovede do incidenta.

VREMEPLOV: Utakmica kakvu istorija sporta ne pamti (VIDEO) (FOTO)

Pipen je u doskoku gurnuo Juinga, opkoračio ga i nešto mu dobacio, pa je centar Njujorka pokušao da se obračuna s njim, ali se brzo smirio.

Zatim je prišao jednom od najvatrenijih navijača Niksa, režiseru Spajku Liju, i njemu nešto dobacio. To je veoma razljutilo Lija, koji je ljutito gestikulirao ka Pipenu, ali ga je ovaj „iskulirao“.

(Izvor:youtube/NBADunksTv)

 – Bilo je to, verovatno, jedno od najlakših zakucavanja ikada, našalio se Pipen. Sve čega se sećam je da sam prihvatio loptu i uopšte se ne sećam kako se Patrik našao ispod mene. Bila je to veoma čudna situacija, rekao je Pipen, koji je rođen 25. septembra 1965. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter