0
The Best Of

VREMEPLOV: Mladi Zlatan Ibrahimović je još u Malmeu pokazao da će imati ‘gadnu narav’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.16 u 23:45

Priča o jednom od najboljih, ali i najkontroveznijih fudbalera svih vremena Zlatanu Ibrahimoviću.

Dosadno je pričati o Ibrakadabri kao napadaču PSŽ-a, Barselone, Intera i Juventusa. O tome se skoro sve zna. Beskrupulozan, nadmen, gadne naravi, snažan, sjajan tehničar, „terorista“ za sve golmane. Pa čak i o delu karijere u Ajaksu se sve zna, ali o počecima u dresu Malmea se malo toga zna.

Zlatan je za prvi tim Malmea u Alsvenskan ligi debitovao 1999. godine. U nebo-plavom dresu zadržao se dve sezone, na 40 utakmica je postigao 16 golova. Ipak, već tada je mladi Šveđanin od oca Bosanca i majke Hrvatice pokazao sav svoj temperament i „gadnu narav“. To se najbolje vidi na snimku ispod teksta 1:00 minuta kada je nezadovoljan izmenom šutno sve flašice sa vodom koje su stajale pored terena. Ipak, pokazao je raskošni talenat koji ga je kasnije za 80 miliona švedskih kuna (8,7 miliona evra) prodao u Ajaks.

Pogledajte najbolje poteze Zlatana Ibrahimovića iz dresa Malmea, ali i potez (1:00 snimka) kojim je najavio svoju „gadnu narav“ koja ga i dan danas prati.

(Izvor: YouTube/randomclip)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter