2
The Best Of

Sport Fudbal Soccer Football Partizan Crvena Zvezda Red Star Beograd Srbija Belgrade Serbia Derbi Ognjen Koroman i Milos Mihajlov 29.9.2007. photo: Pedja MIlosavljevic

VREMEPLOV: Koroman je jednim potezom Raću Petrovića poslao u reklame (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.16 u 23:59

Crvena zvezda je u subotu odigrala jedan od najlošijih večitih derbija svih vremena, rezultatski ne toliko, ali taktički i tehnički da.

Zato smo odlučili da Delije podsetimo na ne tako davno sjajne poteze njenih igrača. Jedan od onih u vrhu je dribling Ognejna Koromana koji je tada reprezentativca Radosava Petrovića jednim potezom poslao u reklame.

Jevtić je loptu dodao do vihornog krila, ovaj je napravio lažnjak posle kog je zadnjeg veznog Partizana „isterao“ sa terena. Šteta što posle toga nije postignut gol, jer bi bio jedan od najlepših ikada postignutih u derbiju.

(Izvor: YouTube/DELIJENAVIJANJE1989)

Inače, reč je o prvom meču polufinala Kupa Srbije iz 2011. godine kada je Partizan na kraju golovima Tejga slavio sa 2:0 Znači Crvena zvezda je položila oružije, ali ne bez ispaljenog metka.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter