0
Ostali sportovi

MOL LIGA: Drugi Poraz HK Beograd

Objavljeno: 10.09.16 u 23:16

Hokejaški klub Beograd doživeo je i drugi poraz u MOL ligi, ovog puta od rumunskog Korona Brašova 5:1.
Uprkos velikoj rezultatskoj razlici, Beograđani su uspeli da pokažu jak karatker i da završe druge dve trećine u svoju korist. Ono što posebno raduje je i povratak publike na tribine ledene hale Pionir, s obzirom na pristojnu popunjenost istih.

Trener Beograđana Krister Dreberg, rekao je da nije sve crno posle  novog poraza i da ekipa ima dosta pozitivnih stvari da izvuče.

– Pre svega rešili smo dvetrećine u našu korist, pokazali smo snagu i ovaj rezultat nije previse merodavan. Dali su nam brze golove, a ekipa je još rovita od prethodnog meča. Ipak, treba spomenuti da je ovo projekat koji neće napraviti rezultate preko noći i da je potrebno puno rada kako bi se oni ostvarili, rekao je Dreberg.

Kapiten ekipe Dimitrije Filipović je bio malo oštriji na rečima, rekavši da je ekipa sada videla gde stoji.

-Ovo je trenutno realno stanje naše ekipe, ali to ne znači da nećemo raditi da to promenimo. Preostaje nam puno rada, nije ovo rezultat koji smo zaslužili, ali nemamo izbora sada, fokusiramo se na sledeći meč

HK Beograd sada kreće na put u Mađarsku, gde će narednog vikenda odigrati dve utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter