2
Ostali sportovi

NE MOŽE SRPSKI SPORT BEZ SKANDALA: Gde je kraj?

Objavljeno: 08.09.16 u 21:28

Rukometni savez Srbije trebalo je danas da dobije novog čoveka, ali je još jednom, umesto dobrobiti sporta, preovladao sukob.

Skupština Rukometnog saveza Srbije, na kojoj je trebalo da bude izglasan novi prvi čovek srpskog rukometa, prekinuta je nakon što je na jedan broj delegata izvršen pritisak, pišu „Večernje novosti“.

Prethodno je iz trke ispao Siniša Lazić, kandidat centralne Srbije, da bi potom svoje glasove prepustio Milanu Đukiću, predsedniku RS Vojvodine. Pored njega, u trci je ostao i doskorašnji generalni sekretar RSS; Božidar Durković.

Nakon što je skupština, zbog pritisaka na pojedine kandidate, prekinuta na 30 minuta, Durković i Đukić su se dogovorili da glasanje bude nastavljeno na novoj izbornoj skupštini, koja bi trebalo da bude održana za najviše 15 dana.

Pre prekida, Siniša Lazić je izglasan za predsednika Skupštine RSS, dok su za potpredsednike izabrani Vladislav Krsmanović, Nebojša Manić, Zoran Pašić i Ivan Lapčević.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter