0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NAJAVA SPEKTAKLA NA TERAZIJAMA: Ivana Španović skače pred domaćom publikom

Objavljeno: 06.09.16 u 12:41

Pobednica Dijamatnske lige i bronzana iz Rija Ivana Španović skakaće na Terazijama!

U sklopu promocije Evropskog atletskog prvenstva u dvorani koje će za šest meseci biti održano u Beogradu, na Terazijama će u nedelju, 11. septembra biti organizovan jedinstveni atletski spektakl – takmičenje u skoku u dalj.

Najbolja srpska atletičarka, bronzana sa Olimpijskih igara u Riju, pobedica Dijamantske lige – Ivana Španović i još četiri skakačica nastupiće u centru Beograda. Nekoliko najboljih daljašica iz Evrope i sveta će od 17 sati skakati isped hotela „Moksva“ na Terazijama, gde će biti postavljeno zaletište od tartana i jama sa peskom po standardina IAAF-a.

Spektakl će upotpuniti specijalni gosti i brojna iznenađenja. Beograd će u nedelju, 11. septembra biti u znaku kraljice sportova.

Tokom celog dana na Terazijama će se odvijati promotivne aktivnosti Evropskog prvenstva u dvorani (Beograd, 03.-05.mart 2017.). Od 12h najmlađi posetioci će na specijalnom poligonu moći da se oprobaju u nekoliko različitih atletskih disciplina, a biće organizovana i prodaja različitih proizvoda i suvenira sa obeležjima prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter