9
The Best Of

FOTO: FK Crvena zvezda

VREMEPLOV: Crvena zvezda je krajem 90-ih imala svog Luisa Nazarija da Limu Ronalda (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.16 u 00:07

Dugo Crvena zvezda nije imala u svojim redovima veštog driblera i napadača kakav je bio Perica Ognjenović.

Čudo iz Smedervske Palanke u Crvenu zvezdu je stiglo sada već davne 1994. godine kada je imao svega 17 godina. Nije mu trebalo puno da postane jedan od ljubimaca Delija, čovek za čijim potezima i danas vape stariji navijači našeg najtofejnijeg kluba. Perica Ognjenović je za Crvenu zvezdu odigrao 78 utakmica i postigao je 19 golova, ali ne bilo kakvih, skoro svaki je bio spektakularan. Perica je znao da poput pravog Ronalda naniže nekoliko protivničkih igrača i ušeta se u gol, a znao je i kao Dragan Stojković Piksi da iznenadi golmana direktno iz kornera. HotSport je odlučio da starije navijače Crvene zvezde podseti na sjajne poteze Perice Ognjenovića, a mlađe upozna sa bivšim napadačem koji je kroz protivničke odbrane prolazio kao šilo, bilo da je reč o Partizanu ili slavnoj Barseloni…Do ga je kasnije i dovelo do dresa moćnog Real Madrida…

Na snimku su pored golova Perice Ognjenovića i majstorije legendi kluba poput Dragana Stojkovića Piksija i Dejana Genija Savićevića. Kada je reč o Perici Ognjenoviću posebno pažnju obratiti na snimak od 0:22 sekunde, videćete zbog čega smo omalenog momka iz Smedervske Palanke uporedili sa Ronaldom…

(Izvor: YouTube/Mundjamux)

0
0

9 Komentara

  1. Cim sam ga video na prvoj utakmici u Zvezdinom dresu,rekao sam da Zvezda nije imala boljeg igraca i driblera jos od Savicevica a kako mi se cini ni do danas ga niko nije prevazisao.Kako je franjevce lomio u derbiju,padali su ko cunjevi a dao im je i nekoliko golova.

    0
    0
    Odgovori
  2. U danasnje vreme je prosto nemoguce! Mi stariji se mnogo toga mozemo setit kako je svaka mocna ekipa imala svog driblera, kreatora, bilo je vise dinamike u igri, dok u danasnjem fudbalu se igra na moc i udaranja, taktike da glava boli…asova poput ronalda, zidana, r.carlosa, medju tim i mog zadnjeg ronaldinja nema vise.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter