0
Kladionica

TENIS U CENTRU PAŽNJE: Tipujemo ishode mečeva prvog dana US Opena

Objavljeno: 29.08.16 u 14:16

MAXBET nam je omogućio vrhunsku ponudu, a mi smo odlučili da izdvojimo po jedan predlog iz muške i ženske konkurencije.

U narednim danima, barem dok ne počnu kvalifikacije za predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu, u centru pažnje će da bude jedan od četiri najprestižnija teniska turnira – US Open. Prvog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu SAD svoje mečeve igraće i srpski teniseri Novak Đoković i Dušan Lajović.

MAXBET nam je omogućio vrhunsku ponudu, a mi smo odlučili da izdvojimo po jedan predlog iz muške i ženske konkurencije.

Mihail Južni – Martin Kližan

Zaista ne razumemo odluku bukmejkera, koji su poprilično potcenili šanse Južnog na ovom meču. Kližan je odličan teniser, to niko ne spori, ali ako ruski veteran igde ima šanse to je onda – beton. Slovak se ne snalazi dobro na betonu, a tome u prilog ide podatak da je sačuvao samo 62.8% servis gemova, te dobio samo 2 puta na poslednjih 10 mečeva. Pritom, propustio je Olimpijske igre i ne može biti zadovoljan trenutnom formom, što bi Južni trebalo da iskoristi. Sjajna kvota na pobedu ruskog veterana.

BONUS TIP: Pobeda Južnog @ 2.10

Monika Puig – Saisai Ženg

Nakon što je napravila istorijski uspeh na Olimpijskim igrama u Riju, gde je osvojila zlatnu medalju, Puig se nada da dobar rezultat može da ponovi i na US Openu. Već u prvom kolu joj sleduje okršaj sa neugodnom rivalkom. Ženg ima zavidan potencijal, što potvrđuju i pobede nad Radvanskom i Lisici. Međutim, s druge strane, Portorikanka je u Riju pokazala da je sposobna za najviše plasmane, pa očekujemo da u velikom stilu završi godinu.

TIP: Puig dobija sa 2:0 u setovima @ 1.90

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter