0
The Best Of

VREMEPLOV: Pirlov gol karijere sa ‘vazdušnim jastukom’ i sjajna reakcija Ronaldinja (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.16 u 00:30

Svaki ljubitelj italijanskog fudbala, bez obzira na navijačku pripadnost, uvek će se pokloniti i uživati u čuvenoj majstoriji popularnog ‘Mocarta’.

Andrea Pirlo postigao je veliki broj prelepih pogodaka u svojoj karijeri, ali je tek u zrelijim fudbalskim godinama izveo svoj najlepši performans izveo je 2. oktobra 2010. godine u dresu Milana.

Rosoneri su tog dana igrali meč Serije A na gostovanju Parmi, a navijači ‘Milaneza’ sećaju se sjajnih igara tadašnje ekipe koja je bila predvođena Ronaldinjom, Ibrahimovićem, Robinjom, pa i Pirlom, koji je probio led na ovom susretu.

VREMEPLOV: Fudbalske ludorije uz koje je nastala legenda o ‘Aeroplaninu’ (VIDEO)

U 25. minutu Milan je neuspešno napao, odbrana ‘mlekadžija’ je otklonila opasnost, ali samo na kratko, pošto je gotovo na centru prihvatio Andrea Pirlo.

Primio je, povukao napred par koraka i onda sa preko 40 metara odapeo pravu ‘strelu’ ka golu Parme. Lopta je imala izuzetnu jačinu i pravac, a u odsudnom momentu je ‘odsela’ na takozvanom ‘vazdušnom jastuku’ i izdigla se taman toliko da uđe u samo rašlje.

VREMEPLOV: Zlatan je prvi iskopirao Maradonin ‘gol veka’ (VIDEO)

Tako je nastao epski momenat u istoriji italijanskog fudbala, a koji je upotpunio slavni Ronaldinjo svojom reakcijom na ovaj šut i pogodak jednog od retkih pravih fudbalskih virtuoza koji su se ikad bavili najvažnijom sporednom stvari na svetu.

Slična reakcija Ronaldinjovoj, bila je i golmana Milana, Kristijana Abijatija. I verovatno još mnogih gledalaca na stadionu i kraj malih ekrana.

(Izvor: youtube / Maestr021Channel)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter